Mimem el client

 

Durant la nostra trajectòria ens hem mantingut al servei del client. Ens esforcem per satisfer aquestes persones que creuen en nosaltres oferint totes les POSSIBILITATS que ens dóna la nostra EXPERIÈNCIA i PROFESSIONALITAT.

Oferim creativitat i creem il·lusions

 

CREIEM en la DIVERSITAT entre les PERSONES i creiem que cada client es mereix un treball PERSONALITZAT. Som conscients que, en la nostra feina, tenim a les mans part de la vida de les persones; nosaltres tenim l’exigència de donar uns resultats que ajudin a endolcir-los aquells moments tan ESPECIALS i ÚNICS.

Un estil inigualable

 

El nostre ESTIL es determina per una manera de fer pròpia dins un món CREATIU que evoluciona d’acord amb el sorgiment de les noves TENDÈNCIES.

Les màquines al nostre servei

 

Disposem dels MITJANS necessaris per a aconseguir els RESULTATS desitjats donant a la fotografia el tractament adequat en cada moment, des de l’equip complet de REALITZACIÓ de la fotografia fins l’ELABORACIÓ d’àlbums i catàlegs en format digital passant pel retoc i la impressió d’imatges.

La coordinació i el treball en equip

 

Des dels seus inicis fins ara, la nostra empresa ha anat creixent en tots els aspectes: qualitat, professionalitat, serveis, etc. Això ha provocat un increment de personal en el nostre EQUIP de treball. Des que entra el CLIENT fins que surt, doncs, el seu PRODUCTE acabat ha hagut de passar per diferents departaments especialitzats. Amb la màxima EXIGÈNCIA per part de cada un dels professionals i amb una entesa entre tots dins un equip, intentem que el client surti content i amb la certesa d’emportar-se a casa una petita obra d’ART. Perquè això sigui possible, és imprescindible disposar d’un espai per a cada una de les feines.